Voorhout

Door de centrale ligging in de Bollenstreek is deze locatie zeer goed bereikbaar vanuit Noordwijkerhout, Voorhout, Noordwijk, Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Warmond, Lisse, Nieuw-Vennep, Hillegom, De Zilk, Vogelenzang en Sassenheim.

Lestijden
Zondag                16:00-17:00
Zondag                17:00-18:00
Zondag                18:00-19:00
Onze lessen gaan door bij minimaal 5 inschrijvingen. Bij voldoende inschrijvingen start er iedere 8 weken een nieuwe groep.

Adres
Leidsevaart  4
2215 RE Voorhout

Routebeschrijving
Komend uit de richting Amsterdam of Den Haag, vanaf de A44, via de afslag Oegstgeest Noord – Noordwijk – Voorhout, weg langs het water vervolgen richting Voorhout. Na 1,5 km, 250 m over de rotonde, links het terrein van de KTS opdraaien.
Komend uit de richting Wassenaar of Haarlem, vanaf de N206. Via de afslag Voorhout, de weg vervolgen richting Voorhout. Na 1,5 km, 250 m voor het kruispunt, rechts het terrein van de KTS opdraaien.
Op het terrein van de KTS, een rondweg, rijdt u tegen de klok in (eenrichtingsverkeer). Volg het bordje ‘P’ en parkeer uw auto op het schoolplein of in een van de parkeerhavens. De ingang naar de koffieruimte (wachtruimte) bevindt zich op 10 meter tegenover de ingang van het zwembad. Het zwembad is het losstaande gebouw op het grote grasveld.